Kvalborg .

2011-04-30 @ 15:48:27
Andra året jag inte är i älskade Uppsala . Förra året var jag gravid och det här är Tovas första valborg , så det gör mig absolut iingenting :) (vet dock en annan mamma som har lämnat bort sin dotter för åttonde helgen i rad , är det inte viktigare att vara med sitt barn än att festa ? )

I förmiddags var vi ner till en äng här i Söderfors och kollade på den årliga brännbollen , men det var så kallt så vi gav upp rätt tidigt . Kul att folk fixar lite att göra iaf .

Nu sitter vi hemma hos Petterssons där mamma lagar mat , killarna står vid grillen och jag och Tova leker lite .

Har fått reda på en helt underbar sak också , som gäller en av mina fina vänner - Så glad för er skull ! <3

Hoppas alla får en fortsatt bra dag och en härlig kväll !

Mobilblogg - Medan jag väntar på tvätten s...

2011-04-29 @ 12:39:24

20110429386 (MMS)

Mobilblogg - Medan jag väntar på tvätten så får jag väl kolla på det där uttjatade bröllopet .. (tapeten är skitful , blir nytt snart)

Mobilblogg - Nu har jag äntligen sett Hach...

2011-04-28 @ 20:57:54

Mobilblogg - Nu har jag äntligen sett Hachico och nu förstår jag vad alla har pratat om . Sonny har sagt att han vill ha en akita och jag har vägrat (har inte haft någon koll på den sorten) , men efter den här filmen finns det ingen annan hund för mig . Så fin !

Hur stor är Tova ?

2011-04-26 @ 20:16:00

Såå stor är Toova !

Lillälsklingen visar hur stor hon är <3

Kryddor !

2011-04-26 @ 17:01:46
Var ner till affärn med Thessan tidigare idag , och hon hade den glada nyheten att våra kryddor hade kommit ! Så nu ska här lagas mat , såser , dipper och bakas . Det kommer bli myycket roligare att laga mat nu och även om jag inte tycker om vissa av kryddorna (baconmixen) så kan det vara kul att laga lite mat åt Sonny så han slipper för en gångs skull :) Kryddorna hittar ni HÄR .

God morgon !

2011-04-26 @ 09:16:22
Dåligt med uppdatering , men vi är ju bara ute hela dagarna . Ska försöka komma igång med mobilbloggningen lite mer .

Ja , som sagt - vi är mest ute och igår var inget undantag . Då var vi hem till Petterssons och hjäpte till med att ta hand om träden som de har fällt . Både träning och solning i ett , så det är kanon !

Idag ska jag försöka ta mig ut och träffa fintjejerna som jag inte sett på hela påsken , sen i eftermiddag är det tvättning som gäller . Nästan så man hoppas på dåligt väder så man kan vara inne och städa/tvätta med gott samvete :)



Sista ?

2011-04-24 @ 12:11:40

Nu är det bara ett ställe kvar , sen har vi påskat färdigt !

Igår var vi till Sätra och åt påskmiddag på dagen . God mat och Tova fick en supersöt klänning av sin faster . Sen på kvällen åkte vi hem till pappa och där fick vi en varsin karta och det var dags för äggjakt igen . Tova fick leksak , jag och Sonny fick massa verktyg , skruvar och annat smått som är bra att ha . Så nu slipper vi låna såna saker hela tiden :)

Nu sitter vi hos Petterssons och väntar som sagt på att åka till Putte och Britta på en grillning .

Morbror kan han !

2011-04-23 @ 13:49:00

Den här sjuukt söta och stora goseklumpen fick Tova av sin morbror . Dressen hon har på sig fick hon av Petterssons i påskpresent !

Påskpresent .

2011-04-23 @ 09:46:40
Det här fina setet fick Tova av Kerstin & Tony <3

Mobilblogg - Vilken bra dag , igen :) Börj...

2011-04-22 @ 23:08:56

Mobilblogg - Vilken bra dag , igen :) Började med att vi var i prästbricken med grillning och mys i solen och Tova fick ett jättefint set som blir perfekt i sommar ! Sen var vi hem till Pettersons på äggjakt , med ledtrådar gömda lite överallt . Precis som när man var liten , och vi fick ett varsitt alla tre ! :) Nu blir det ostbricka från gårdagen och en film . Glad påsk !

SMS-inlägg

2011-04-22 @ 14:22:40

20110422369 (MMS)

Favorit i repris .

2011-04-21 @ 20:26:35
Gränby idag igen ! Fattar inte varför man inte åker till Uppsala varje gång man vill till stan , utan man sätter sig och åker till Gävle som varken har polarn o pyret eller lagerhaus . Supertråkigt , och i Gävle är det bara samma samma samma . Det skiljer ju knappt nåt i tid , och det är ju mer värt att komma till ett ställe med större utbud . Får nog bli ändring där :)

På IKEA hittade jag massa saker till Tovas rum som vi ska fixa iordning ordentligt nu . Sen i Gränby blev det lite småsaker till hemmet . Sen så hittade jag en parasoll till vagnen på babyland , så nu är det problemet löst ! :)

Nu ska jag vänta in Sonny , så jag kan börja ställa iordning allt .

Just ja , bilbarnstolen kom igår så den ska vi väl försöka installera . Det blev en BeSafe izi kid x3 och den verkar vara hur bra som helst !



Påskpresent !

2011-04-21 @ 09:55:00

Tova fick en superfin klänning av sin gammelmormor i påskägget ! :)

Hemma !

2011-04-20 @ 22:01:29
Nu är vi hemma igen , efter två grymt bra dagar hos släkten i Tyresö . Så mysigt att få träffa alla , och så kul att småtjejerna får umgås med varandra . Hann inte med alla , men nästa gång stannar vi längre .

Hann med god mat och en hel del shopping också . Tova fick lite nya vårkläder , en solhatt och så handlade jag en hel del nya kläder till mig själv också .

Sen gjorde jag en sjuukt stor grej (stort för mig) , som jag aldrig trodde att jag skulle våga ! Får ta det sen när Sonny har kommit hem ..

Tröja från polarn o pyret .


Byxor och linne från Kappahl .
Sen blev det några pyjamasar , basbodysar och strumpbyxor . Sånt som är bra att ha :)

 

Stockholm !

2011-04-19 @ 08:59:09
Snart ska jag , mamma , nåt småsyskonen (tror jag) och Tova åka iväg till Stockholm ! Vi ska till mormor , men lär ju hinna träffa alla kusiner och morbröder och allt vad det är också . En liten minisemester :)

Har precis tagit en dusch , och ska sätta igång med lite packning . Är ute i sista minuten som alltid , men det är ju så tråkigt och glömmer man något så kan man ju alltid köpa det .

Nej , nu ska jag ta ett litet ryck här hemma så vi kommer iväg ! :)

Utedag .

2011-04-18 @ 21:54:12
Blev inget innesittande idag som tur var ! Mamma kom så jag kunde få komma iväg och hämta bilen . Sen tog jag , Felica tog en liten runda och stannade till hos pappa . Där var det vårstädning och staketrivning som gällde , men jag kände inte riktigt för att göra någon nytta :)

Tänkte höra om någon har nåt tips på fina solhattar/vårmössor ? (förutom pop , hm och de andra "vanliga" butikerna)

Vagnlös .

2011-04-18 @ 16:21:39
Men ååh , vagnen ligger i bilen och bilen har Sonny till jobbet ! Kan ju alltid sitta nere , men nu tänkte jag passa på att kolla runt lite efter paraply , solskydd , solhattar och allt som kan skydda mot solen .

Har hittat en enkel från polarn o pyret som jag beställde , sen fanns det massa söta på hm med mönster som kan vara kul att variera med . (när jag ändå var inne på pop så såg jag så sjukt mycket fina nya grejer som jag vill ha till Tova ! Farligt , farligt men härligt , härligt :) )

Kommer bilder sen !

Löfte .

2011-04-18 @ 12:12:05
Att jag aldrig lär mig . Jag tror alltid att jag är frisk när jag egentligen inte är det . "Jag ska bara" .. Som igår när de andra kämpade med ris och pinnar från första trädet så satt jag och tog det lugnt , dumt att riskera något tyckte mamma . Sen blev jag rastlös och syrran var ute och gick med Åsa och Tova så jag hade liksom inget som hindrade mig . Så jag satte igång att bära grenar , gratta , tömma släp .. Det fick jag ju sota för inatt kan jag säga . Aj aj aj .

Från och med nu så LOVAR jag mig själv att sluta stressa och ha så stora krav på att det ska vara rent hemma jämt . Vad gör det egentligen att disken inte blir gjord på en gång ? Nej , kan jag vara så avslappnad när det gäller allt annat kan jag lika gärna vara det med disken också :)

Sjukstuga .

2011-04-17 @ 13:08:03

Har fått en "släng" av magkatarr , så igår efter jag hade fått medicin så gick hela dagen åt att sova .

Idag är jag iallafall på benen igen ! Nu är hela lilla familjen hos Petterssons på trädröjar-dag och snart ska vi grilla lite . Härlig söndag !

Världens finaste bebistjej .

2011-04-15 @ 22:11:18
Den här är sjunger jag alltid för Tova när hon ska sova :



Vi har en tulta med ögon blå
Med silkeshår och med öron små
Och mitt i mitten
Den lilla tippen
Så stor som så

Så mjuk som sammet är hennes kind
Och hon är gullig och tjock och trind
Med pyttehänder
Och två små tänder
I munnen sin

Och hon kan bita i sina tår
Och hon kan snurra så fort det går
Och hon kan äta
Sen får du mäta
Hur högt hon når

Och Tultan rufsar i pappas hår
Och ler och vinkar åt den som går
Och bakar kaka
Och vå får smaka
På allt hon får

I baljan plaskar hon, må du tro
Sen vill hon sova i lugn och ro
Som gräddtårtsbiten
Är tultaliten
Vad hon är go!

Grattis mamma !

2011-04-15 @ 16:07:54

Till vinsten på parkhallenlotten ! :)

Sitter hemma hos mamma nu efter en förmiddag hos tatueraren och en eftermiddag i solen med tjejerna . Passade på att knäppa lite kort , men de får komma upp senare när jag har en sladd till kameran . Ska ta en dag när vi ska få till lite bra bilder .

Tatuering .

2011-04-15 @ 08:51:00
Det är iofs inte jag den här gången utan det är Sonny som ska fortsätta på sin , tråkigt nog . Är bra sugen , men har för mycket idéer just nu för att bli 100 % nöjd . Skulle bara bli så rörigt om jag satte igång nu .. Men men , snart så är det min tur och då ska jag väl ha hunnit bestämma mig :)

24 .

2011-04-14 @ 22:17:28
Ja , då var man 24 då . Har kommit på mig själv att skriva "24" i blanketter och grejer där man ska fylla i ålder , så det betyder väl bara att jag har vart redo och lite före mig själv :)

Är hur som helst toknöjd med dagen ! Tack vare bästa Thessan så hade jag sjukt gott fika att bjuda på . Cheesecake-brownies och en marängtårta som verkligen gick hem hos folket .

Vad fick jag då ? Det var presentkort på IKEA och en helkroppsmassage hos en tjej här i Söderfors som jag har hört ska vara superduktig . Det är verkligen behövligt , ska boka en tid så fort som möjligt . Sen fick jag pengar , jättefina ljuslyktor , blommor , madrassen , laddare till laptopen och en tunika som kanske var hur snygg som helst !

Fick bästa lunchen av Sonny också , SUSHI ! Tyvärr spillde jag lite ris över wasabin som jag inte såg att den låg där , så jag smällde i mig halva klicken och då var munnen totalt förstörd .. Men har några bitar kvar jag ska ta nu tror jag :)

Cheesecakebrownies .




Mobilblogg - Var dåligt uppdaterande igår ...

2011-04-14 @ 08:11:39

Mobilblogg - Var dåligt uppdaterande igår men jag hade fullt upp med bakning , städning , skruvning och småfix . Nu sitter jag i bilen på väg hem från en födelsedagsfrukost i Uppsala med min lilla familj . Mysigt !

Gårdagen .

2011-04-13 @ 08:39:07
God morgon !

Nu har jag sovit första natten på nya madrassen i nya sängen , tror att jag inte har så speciellt ont i ryggen (som jag fick av den förra) men det kan ju vara bara för att jag vill tro det :)

Vi hade en riktigt bra dag i stan igår . Lite folk och vi fick hem både det ena och det andra . Förutom madrassen så hittade vi ett soffbord , lampor till köket , lyktor , glas , handdukar .. Ja lite småplock . Sen så försvann Sonny in på elgiganten och kom ut med en ny tv till sovrummet . Så nu har vi möblerat om inne i sovrummet , blev väl lite sådär men det ska vi ordna idag . Bilder kommer upp sen !

Mobilblogg - Det råkade slinka ner lite me...

2011-04-12 @ 18:07:54

20110412334 (MMS)

Mobilblogg - Det råkade slinka ner lite mer än det vi skulle ha :)

Mobilblogg - Näe , nu tar vi en vända till...

2011-04-12 @ 12:39:02

Mobilblogg - Näe , nu tar vi en vända till stan . Känns som att vi snart har åkt ikapp det vi missade när bilen stod på lagning :) Ny madrass till sängen , lite smågrejer till hemmet och handling inför födelsedagsbakning är det som står på inköpslistan .

God natt !

2011-04-11 @ 22:56:27
Har lite ont i hjärtat .. Det finns människor som gör så dumma val här i livet , val som kan ha konsekvenser , och det vet de om men de gör det ändå ! Jag bryr mig om de här människorna , det är väl därför det tar så hårt . Vill alla så väl , så jag nästan glömmer mig själv ibland . Nu har det iallafall visat sig att det inte spelar någon roll vad jag tycker och säger , de struntar i det och fortsätter ändå .

Har precis haft mamma här som sällskap till "en unge i minuten" , men nu är jag solo igen och kollar på "nittileaks". Funderar lite på om man skulle gå och lägga sig för jag har vart grymt effektiv idag så det tog lite på krafterna . Har bland annat hunnit med att tvätta resten av våra fönster , tvätta kläder och rensat i det som ska bli Tovas rum .

Nej , sängen får det bli !

God natt !

Tovas nya favorit .

2011-04-11 @ 18:15:40

20110411328 (MMS)

Tovas nya favorit .

Förmiddagen .

2011-04-11 @ 15:03:32
Precis hemkommen efter en förmiddag hos Thessan . Fick sjuukt gott fika , och fick i mig bra mycket mer än vad jag trodde var möjligt . Lätt värt det !

Sen har vi beställt lite kryddor ihop , eller ja .. Lite och lite , mamma kom upp och beställde hon också så vi kom upp i 38 olika kryddor . Nu lär det göras mycket mat om allt ska hinnas användas :)

Nu ska jag ta tag i tvätten , tråkigt nog ..

Kvällsmusik .

2011-04-10 @ 20:48:34


Har och kommer alltid älska Britney ! Fan så bra hon är :)

Fix !

2011-04-10 @ 16:01:51
Var i lekparken tidigare idag med massa mammor, pappor och barn . Kul att det var så många där , märks att den har vart saknad :)

Nu är bebis hos sin moster , sambo hos min bror och jag ska sätta upp hyllor och städa ordentligt här hemma . Kan behövas göras en riktig genomkörare här innan man fyller , och på tal om det så lär jag även baka .. Thessan , ge mig tips på vad ! (tårtan ska jag ju iofs ha :) )

Nej , på musiken och sätta igång !

Lördagen .

2011-04-10 @ 08:51:39
Hade verkligen världens mysigaste lördag igår ! Började med att Tova sov till kvart i tio , så jag och Sonny var vakna en bra stund före henne . När hon väl vaknade så åkte vi iväg till Tony och Kerstins lantställe och bara njöt i solen ! Fick även se hur nya köket blir , skitsnyggt ! Längtar även tills deras spa- avdelning är klar :)

När vi var "klara" i Prästbricken drog vi iväg till Angelica och Tobias och invigde vår minigrill som vi hittade på biltema . Haha , den är så sjukt liten och söt ! Så nu är premiärgrillningen avklarad .

Idag ska jag ut och träffa fintjejerna !

Mobilblogg - Sitter och myser i Prästbrick...

2011-04-09 @ 14:42:53

Mobilblogg - Sitter och myser i Prästbricken hos Tony och Kerstin . Älskar att vara här ute och det verkar som att Tova också gör det , så som hon sitter och njuter :)

Paketet .

2011-04-08 @ 22:18:14

Det som fanns i hm- paketet var två par jeans , lite bodysar , och en tunika .

 

Jeans med rosettdetaljer .

Resten var bara basplagg så det är inte så kul att se :)

Mobilblogg - Vilken grymt bra dag det har ...

2011-04-08 @ 18:57:45

Mobilblogg - Vilken grymt bra dag det har vart idag ! Inte för att andra dagar är dåliga :) Har iaf vart ute med Ågren , Olofsson och Östblom . Nu är vi i Gävle och har precis vart och grattat Carina , blir en storhandling när vi ändå är här .

Bra post !

2011-04-08 @ 12:11:00
Hm , fick en avi till Tova att hon har paket att hämta ut . Spännande , för hon har ju inte kunnat beställa något själv ? :) Men det passade ganska bra , för jag fick precis sms om att mitt paket från H&M hade kommit så nu knatar vi ner och hämtar paket !

Världens bästa !

2011-04-08 @ 10:39:44
Vår lilla prinsessa blir hela åtta månader idag ! Tänk att vi redan har en liten plutt som kryper , pratar på på sitt egna lilla språk , vinkar , älskar haricots verts , fått två små tänder .. Samtidigt som tiden går alldeles för fort , så är det helt underbart att se henne utvecklas <3
Älskade barn !

Lyxmorgon .

2011-04-08 @ 08:51:00
Underbart att starta dagen med kaffet jag hittade på innebutiken igår . Så sjukt gott !

Smygpåsk .

2011-04-07 @ 20:49:21
Var iväg till Tierp på förmiddagen med mamma och kollade runt lite . Var bland annat in på nya "smakfullt" - butiken , men det fanns inte så mycket där faktiskt . Var in en sväng på INNEbutiken och där fanns det en hel del jag kunde tänka mig men jag nöjde mig med en kruka , en blomma och kanske världens godaste kaffe ! Fick även en påskkyckling av mamma , så nu jag har smygpyntat lite här hemma . Har faktiskt släppt på min minimalistiska inredningsstil och satt upp rosarutiga gardiner i köket . Trodde väl aldrig att det skulle hända , men jag var bara tvungen att få in lite färg - och det blev faktiskt fint . Inte så fult som det låter :)

Husköp !

2011-04-07 @ 10:55:00
Nej , vi lägger nog husletandet på is en stund . Man ska ju faktiskt inte köpa ett hus bara för att man kan och vill , utan det ska ju kännas rätt också . Det har det inte gjort med något av husen som ligger ute än . Ena är det för mycket jobb på , andra för litet .. Sen vill man ju gärna inte köpa ett hus med direktverkande el , blir väl svindyrt till vintern .

Men förhoppningsvis dyker rätt hus upp snart eller så kanske man får bygga sitt egna !

110407 .

2011-04-07 @ 09:47:33
Åh vad vi är utvilade nu ! Idag gick vi inte upp förrän kvart över nio , skönt men det lär ju inte bli något öppnis för vår del på grund av det .

Blev ju en sväng till Valbo igår med Sonny , Marcus och så Tova då . Blev träningsskor till mig , kläder till Sonny och till Tova (bland annat tröjan på bilden) och lite träningsgrejer till Sonny. Men det vi åkte in för , det glömde vi.

(Ursäkta för att texten sitter där den gör , men vill inte att bilderna ska hamna där de inte hör hemma)

 

Rent och fint !

2011-04-06 @ 15:42:14
Vilken effektiv förmiddag det har vart här hemma ! Har inte börjat skruva på sängen , det får jag och Sonny hjälpas åt med sen . MEN jag har hunnit göra juicer till oss , fruktpuréer och bärpuréer till Tova för nu ska vi ladda på immunförsvaret ! Sen har jag hunnit tvätta fönstrena , så nu är de rena och fina .

Så nu när allt är gjort här hemma så åker vi till stan en sväng . Ska försöka hitta ett par bra träningsskor , easy tone- skorna var ju inte alls så bra som jag trodde ..

Godmorgon !

2011-04-06 @ 08:30:10
Äntligen verkar det som att vi är så gott som friska !

Sitter och tänker på om jag ska börja skruva ihop vår nya säng vi köpte igår . Men får se om jag har det tålamodet själv .. Var en sväng till Valbo igår med Sonny , Tova , Sussie och Angelica . Vi var bara på IKEA och kollade lite , men vi hittade som sagt en säng och en matstol till Tova . Har en stol som är helt suverän från graco , men den är så stor och otymplig så det var lika bra att byta till en mindre .

På tal om stolar , så var vi in på Barnens Hus och skulle kolla bilbarnstol till lillan också . Fanns hur många som helst , men jag har redan läst på om dem och jag vill ha en Besafe izi kid X3 då verkar det som att det är den enda som är T/E - märkt . Så det får nog bli den , säkerheten är viktigast så då spelar det ingen roll vad den kostar .

Någon som har erfarenhet av den här ?
Bilden är klickbar .

Bio .

2011-04-05 @ 12:54:00

Vem vill följa med mig på bio ?

Louise Wallin .

2011-04-05 @ 08:52:34
Sitter precis och läser Katrins blogg och hon har vart och träffat Louise Wallin och hon är inte helt dum ! Det är ju lite det där med sätta barn på dagis vilket hon inte tycker att man ska förrän barnet är minst 2,5 år .. Det är jag väl inte helt med på , för alla barn är ju olika och Tova är så framåt och nyfiken så jag vore nästan taskig mot Tova om jag väntade så länge .

Sen det där med att låta barn skrika , där är jag helt med henne ! Hon tycker minsann inte att barn ska skrika sig till sömns och det vet ni ju redan att jag inte heller tycker .

Det är lite roligt att sätta sig in i olika metoder och vad olika personer säger , och jag är varken en Gina Ford , Anna Wahlgren eller Benjamin Spook (idiot) utan jag är nog en Louise Wallin-are (inte för att vi kör med någon speciell "metod" för allt har funkat så bra ändå utan det)

Tänder !

2011-04-04 @ 11:52:41

Nuu förstår jag varför inget hjälpte i natt . Tovas andra tand har brutit igenom !

Måndag .

2011-04-04 @ 10:39:00
Usch , i natt hade vi första vakna natten med Tova . Hon vaknade vid halv ett , sen sov hon bara om hon fick ligga på mig . Hon är fortfarande snorig och hostig men i natt vet jag inte alls vad som var fel .. Blev korta småsnuttar med sömn , och nu trodde jag hon skulle sova hela förmiddagen men icke . Nu är hon pigg igen , och konstigt nog så känns det inte som att jag knappt har sovit någonting . Undrar hur det går för Sonny och jobba , han vaknade ju han också .

Blir nog bara en kort sväng ute idag , sen håller vi nog oss hemma och myser .

Just ja ! Igår fick Tova en liten "kusin" till , Cissi och Anton fick en liten tjej ! :)



Lista .

2011-04-03 @ 18:42:06
Har blivit utmanad av Thessan att göra den här listan , så i brist på annat så :)

Namn: Sandra Anna
Kön: Kvinna.
Ålder:
23 år, i elva dagar till .
Längd: Jag tror jag var 179 sist jag mätte mig .
Smeknamn:
Det är väl de som Sonny har på mig , typ älskling . Pappa kallar mig ettan .
Hårfärg:
Mörkbrunt.
Ögonfärg: Blåa.

Har du någonsin:
Ätit sushi: Jajjemen , älskar det !
Stått på scen: Ja , när man gjorde uppträdanden i skolan och så var vi ett gäng som mimade överallt när vi var små .
Varit ihop med någon som varit otrogen: Inte vad jag vet :)
Klättrat på berg: Jodå .
Sett vita huset: Näe , inget jag strävar efter heller .
Rökt: Ja , men slutade när jag fick reda på att vi skulle ha barn . Är förjävligt att röka då .

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Lagom .
Spets eller satin: Spets.
Svart eller rött: Svart .
Regn eller snö: Snö .
Rosor eller tusensköna: Tusensköna , är ingen ros- tjej .
Vår eller höst: Svårt , men kör nog på vår eftersom jag fyller då .
Matte eller engelska: Hm , matte tror jag .

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Ja.
Kommit sams med dina föräldrar: Har inte ens vart osams ?
Bråkat med en kompis: Nej .

Gillar du att:
Ge kramar: Japp .
Ge massage: Nja , får ju hellre massage .
Gå promenader i regnet: Inte om jag inte måste .

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Var gravid så jag låg och flöt på en madrass i poolen hos mamma .
Svär du för mycket: Alldeles för mycket .
När duschade du senast: Igår .
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Mörkgråa .
Vilken låt lyssnar du på just nu: Någon hejlåt på barnkanalen .
Vad är bredvid dig just nu: Tova och massa leksaker .
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Bärbart här .
Vad var det sista du åt: Qurnfärssås och makaroner .
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Sonny .
Har du en lavalampa: Haha , nej .
Hur är vädret just nu: Regnigt och tråkigt ..
Vad gjorde du igår kväll: Var hemma och tog det lugnt .
Vem pratade du sist med på telefon: Pappa .
Vad gör dig glad: Tova , mina vänner och familj .
Vart skulle du vilja du åka: Thailand . 
Vill du ha barn: Ja , och jag har ju redan ett .
Vad ska dom heta: Hon heter Tova , sen ska jag ha ett gäng till men några namn har vi inte för man ser vad de ska heta när de väl kommer :)

Jag skickar vidare den här till Amanda , Sara , Jennifer , Mia , Sandra och Emma !

Nytt !

2011-04-03 @ 09:33:48
Jag har inte velat blogga något medan designen var så ful , men nu så ! Nu är den så fin som den kan bli ! :)

Kör en snabb liten uppdatering .

I Torsdags kom min morbror Danne , Anna och mina småkusiner Amber och Nova och skulle sova hos Petterssons över helgen . Så jag och Tova var dit en snabbis på kvällen och hejade på dem . Det var så kul att se Tova och Nova "leka" med varandra (Nova är bara sex veckor äldre)

Fredagen var en grymt bra dag för då fick vi veta att vår bil var färdiglagad ! Det har vart ett helvete med den där bilen och det finns inget som har fått mig att bli så förbannad som den . Men nu är det klar och jag hoppas det var värt att lägga ner alla pengar på den . Lär ju inte bli någon utomlandsresa i höst bara , haha .

På kvällen var det middag hos Petterssons eftersom Stefan fyllde år i torsdags ( grattis steffee ! ) Hur gott som helst !

Och idag är det söndag , vi hade tänkt att skicka bilen på en guldtvätt men eftersom vädret är sämst så är det ingen idé . Får se vad vi hittar på , inte så kul att vara ute idag direkt .. Kanske åka och äta upp tårtresterna ..

Namn: Sandrah
Ålder: 24
Bor: text
Civilstånd:
Sambo
Bloggar om: Hej ! Det är jag som är Sandra , mamma till Tova som kom till oss 100808 och sambo med hennes pappa . Just nu lever jag ett riktigt härligt mammaledigt liv och ni kan följa oss i vår vardag med allt från babysim till våra små äventyr . <