Just nu .

2011-10-31 @ 16:31:03

Bad hos moster <3

Godmorgon !

2011-10-31 @ 08:40:27
Måndag och vaken klockan sju - tokutvilad . Härlig start på veckan ! Fick ju en trevlig avslutning på förra veckan igår också , för efter middagen så kom Tony och Kerstin förbi . Vi har blivit bortskämda med att träffas mycket nu på senaste tiden . Nästa gång är det nog vi som åker dit , måste ta en sväng och träffa alla .

Tovan fick lite presenter bara sådär ändå igår . Teletubbiefilmer och trepack med söta halksockor . Sånt som man aldrig kan ha för mycket av :)

Söndagsmiddag hos Pettersons .

2011-10-30 @ 15:05:01
Idag blev vi bortskämda med lax/kött och hemmagjord potatismos hemma hos Pettersons . Fick chokladpudding till efterrätt och Tova fick en minivariant :)

Kvällen är räddad !

2011-10-29 @ 21:25:48
Det var ju inte allt bara skit på tv:n för "så mycket bättre" började ju idag och som jag längtat ! Spännande blandning , kommer förmodligen bli lika bra iår . Förra året hade jag Petter och Plura som favoriter och årets är Wihe och Timbuktu . Vad har ni för favoriter ?

Datorn har börjat ladda igen också , så jag tog en snabbis inne på hm .

Just ja , som ni kanske har märkt så är jag inte alls i Ullared just nu . Men S bytte skiftgång för någon vecka sen och då blev det att han fick jobba i helgen .. Tråkigt , men till våren så blir det nog av ! :)

 

Hur sakta får tiden gå ?

2011-10-29 @ 19:49:57
Den här kvällen är helt sjuk ! Jag har så himla tråkigt och kvällen vägrar ta slut ! Tovan somnade strax efter sju och Sonny är ju och jobbar , så jag har ingen att fördriva tiden med .. Allt på tv är tråkigt , hemmet är rent , alla lådor/garderober/skåp är rensade , playstationkontrollerna är hos lillebror .. VAD GÖR MAN DÅ ?!

Tänkte nätshoppa lite , men då dog datorn för att laddaren inte är som den ska . Så här ligger man på spikmattan och surar . Inget världsligt problem kanske , men jag har ju så mycket energi som jag vill bli av med ! :)

Kan ju iallafall tipsa om att polarn har 30 % på utvalda plagg just nu .

Kalasdags !

2011-10-29 @ 11:53:30
Idag ska vi gå och fira världens bästa lilla Jonathan ! Hela två år har han hunnit bli , stora killen ! :)



Tova , Lisa och Jonathan i våras <3

Mitt GI: ande ..

2011-10-29 @ 08:45:00
Eftersom Tova kände för att ta sovmorgon idag , så kan jag passa på att ge er lite uppdatering om hur det går för mig och mitt kära GI .

Mat - Just nu är jag väl inte så värst duktig , och har absolut ingenting att skylla det på . Jag är bara lat . Och dum . För jag har stenkoll på vad jag får och inte får äta , ändå är jag där och stoppar i mig (mackor, pasta..) Inte chips , godis och sånt för det har jag helt tappat suget för , men det är endast för att jag vägrar äta saker när jag vet vad som är i dem och inte tack vare GI . Frukost och mellanmålen sköter jag , men när det är dags för lunch så är det ju så enkelt att koka på pasta med någon röra trots att jag inte borde .. Fattar inte varför jag gör så , jag gör ju ändå ordentlig lunch till Tova så jag sparar ju inte tid eller vad det nu är jag försöker med .

Äh , jag vet att jag kan . Är väl kanske bara inte rätt läge just nu ? För trots att vågen visar lite mer än vad jag vill , så är min självkänsla och mitt självförtroende bättre än någonsin ! Konstigt va ? :)

Obligatoriskt fredagsmys .

2011-10-28 @ 22:06:11
Idag har jag äntligen hunnit träffa Thessan ordentligt ! Spenderade ett par timmar hos henne med gofika och massa prat , sen blev det lite planer planerade . Kul med småsaker att se fram emot , krävs ju inte så mycket egentligen .

Eftermiddag/kvällen bestod av matlagning och fredagsmys . Middagen blev älgfransyska (qourn till mig) Sonnys grymma klyftpotatis , sallad och varsin sås till det . S gör ju sin gräddsås på "resterna" som blir av själva stekningen , så det hoppar jag gärna över :) Grymt gott var det iallafall !

Mätta och belåtna hämtade vi alla täcken , kuddar och filtar och mös ner oss i soffan . Så underbart att bara få ligga och kramas med de absolut bästa som finns . Älskade lilla familj !

Sonny & Tova i lekparken för någon dag sen <3



Petitfashion/proud .

2011-10-28 @ 10:14:00
Tävlar hos Petitfashion om ett valfritt plagg från Proud.se

Nytt/Tova .

2011-10-28 @ 09:06:00
Har ju som sagt börjat bunkra upp dagis/lek - garderoben . Här är lite av det nya .

(tidsinställt)


Kryddparty !

2011-10-27 @ 21:52:30
Har precis myst ner mig i soffan efter ett trevlig kryddparty hemma hos Thessan . Förutom alla provsmakningar så fick vi grymt gott fika ! Tack Thessan och alla inblandade ! :)

Känner mig helt slut nu , trots att det har vart en lika seg dag som igår .. Måste vara vädret , man är väl inte "van" att det är mörkare och regningare , även om jag tycker om när det är lite burrigt väder .

Meen , det enda jag kan göra åt saken är att gå och sova - och det är precis det jag tänker göra ! :)

Puss & godnatt !

Middag !

2011-10-27 @ 16:46:45
Eftersom man bor ihop med en jägare blir det mycket vilt här hemma , och idag blev det viltfärssås och spaghetti . Tova åt med ansiktet , så maten fick ett riktigt bra betyg idag ! :)

Overallsvar !

2011-10-27 @ 12:23:01
Fick några frågor om storleken på overallen , och en var anonym så tar det här ! :)

Didriksons är ju lite kända för att vara stora i storleken , så vi tog en 80 till Tova . Den sitter skapligt bra , lite stor är den ju men då kan hon ha den hela vintern . Det skulle aldrig gå med 90 , så ni som har jämnstora barn med Tova borde absolut ta en 80 . Den känns lite tunn , men efter provkörningen igår så insåg vi att hon kommer klara av en svensk vinter utan problem :)

Nu är den här !

2011-10-26 @ 22:41:13

Nu kan snön komma , för overallen är provkörd och nu är Tova redo ! :)

didriksons kilimanjaro coverall .

 

Twilight !

2011-10-26 @ 20:17:55


Som jag har längtat , men nu är det bokat ! :)

Tråkigt !

2011-10-26 @ 14:02:32
Vilken seg dag det är idag ,  det känns som att den aldrig vill komma igång riktigt .. Tänkte fortsätta med den oändliga rensningen av Tovas garderob , lika bra nu när hon och Sonny sover . Något positivt med dagen är att biljetterna till twilight är bokade och att Tovas nya overall är redo att hämtas ut ! :)

Dagens Tova .

2011-10-25 @ 11:05:53
Ja herregud , vad har jag gett mig in på ? Att få en "dagens" av Tova kommer inte vara det lättaste . För det första vägrar hon stå till och för den andra så har hon en period nu när hon inte vill vara med på kort . Så fort en kamera eller telefon kommer fram så åker surminen på .

Men , här har vi en riktigt suddig dagens iallafall !


Klänning lundmyr / strumbyxor sockcompagniet .



Effektiv förmiddag .

2011-10-24 @ 12:11:37
Har lite smått tråkigt .. Lilltrollet sover , tvätten är tvättad , rummen dammade och skurade , maten står i ugnen . Det finns liksom inget att göra just nu . Allt är gjort , och sällskapet sover .

Får väl bara vara en stund , för sen bär det nog av till Sandra och Andreas nya lägenhet . Ska kolla om de behöver hjälp med något , annars får jag ju se hur den ser ut iallafall :)

Näe gud så tråkigt .. Om man skulle ta och beställa lite julgardiner kanske .

Minisemester !

2011-10-23 @ 21:02:58
Då var vi hemma och uppackade efter en helt grym helg ute i prästbricken !

Fredagen började med att vi firade lillasyster som fyllde hela 18 år ! Där blev det smörgåstårta och gofika , sen mot kvällen tog lilla familjen premiärturen i nya bilen (som jag är helt kär i) ut till Prästbricken . Blev lite vin , godsaker och eftersom Tovan sov i bilen på väg dit så hade vi sällskap av henne också . Mysigt att kunna umgås allihopa när man väl träffas .

Lördagmorgon så stack Tony och Sonny iväg och jagade , så vi tjejer åkte iväg och gjorde det vi kan bäst . Shopping ! :) Tanken var att vi skulle ta oss till lager 157 , men vi nöjde oss med Valbo . Tacomys på kvällen , sen somnade alla som ett gäng pensionärer redan runt halv tio !

Imorse stack Sonny och Tony iväg igen , men vi tog en rejäl sovmorgon .. Man sover så underbart skönt där ute !

Avslutade helgen med korvgrillning ute i jaktkojan , och jag provade på att skjuta med hagelgevär , som var precis lika läskigt som jag trodde ..

Nu sover lillälsklingen och jag ska umgås med storälskligen . Tack Tony & Kerstin för en underbar helg <3

Så sjukt nöjd !

2011-10-21 @ 19:45:00
Nu är hon här , vår nya fina pärla ! Sprittny är hon tillåmed , känns kul med en bil som ingen annan kört med innan . Värd varenda krona och det känns som att vi faktiskt är värda det , med tanke på alla otursbilar vi haft innan .

Mobilblogg - Efter en dag med öppna försko...

2011-10-20 @ 22:36:02

Mobilblogg - Efter en dag med öppna förskolan , besök av Tovas farmor , smörgåstårtsinspektion och några hundrundor så avslutar jag med lite hemmaspa och en stund på spikmattan . Imorgon är det en stor dag , lillasyster fyller hela 18 år och så får vi förmodligen hem en "liten" sak som vi är så sjukt nöjda över :)

Inspiration .

2011-10-19 @ 14:51:32
Har hur mycket som helst som jag håller på med just nu , saker som jag tycker är riktigt kul . Men ändå känns det som om jag inte har någon insipration för att skriva .. Känns mest som att det blir "det här har jag köpt idag.. " och "idag har jag gjort det här.. "

Men , vad sägs om att börja med "Dagens Tova" ? Det kanske kan vara något , för en dagens på mig - det kommer nog aldrig att hända ! :)

Puss !

Då ska vi se om den funkar !

2011-10-18 @ 16:18:22

201110181008 (MMS)

Lär ju provköra nya riskokaren :)

Ingen text ..

2011-10-18 @ 11:10:38

201110181000 (MMS)

Hatar när texten inte händer med på mobilbloggningen . Förmiddagspromenad i regnet var rubriken iaf ..

Hemligt paket !

2011-10-18 @ 08:37:50
Som jag skrev tidigare för någon vecka sen så har vi blivit utvalda som testfamilj för en ny produkt för barn ! Eller ny och ny , en ny design som inte är ute på svenska marknaden än . Kul är det iallafall och idag ska vi "provköra" grejerna lite , så delar jag med mig om vad det var sen ! :)

Vinterskor till barn !

2011-10-17 @ 15:35:00
Sitter och har bestlutsångest över vilka skor Tovan ska få . Defender eller Lisa , Lisa eller Defender ..





Någon som har någon erfarenhet av dessa ?
Klickbara bilder .

Veggo på slakt .

2011-10-15 @ 20:26:55
Kass uppdatering , jag vet . Men igår hade vi fullt upp med att umgås med fina pappa S som äntligen kom hem från älgjakten . Det har vart en låång vecka utan honom , men nu är både han och Fian tillbaka .

Idag har vi vart iväg till Skommarhyttan och vart med på slakten av årets älgskörd . Fast vi var inte med på själva slaktandet , utan vi mös med extrafarmor Kerstin . Mycket bättre , så vi passade på att kolla in alla kor och det var något som uppskattades av Tova . Sen så fick vi träffa Ralf igen , Tony och Kerstins höna som bor där med sina ungar . Väl hemma efter en riktig utedag så paketerades det bra mycket kött , så nu har Tova och Sonny massa fint att äta , både från tjur och kalv .

Nu är vi hemma igen och hela lilla familjen är alldeles slut . Det har vart en riktigt bra helg , och än är den inte slut .

Är så tacksam för alla fina som finns i mitt liv . Har en helt underbar familj och släkt ! Kärlek till er !

"Idag har jag .. "

2011-10-12 @ 19:17:42
Känns som att det blir mycket "idag har jag" - inlägg såhär på kvällarna , men tiden finns inte riktigt till på dagarna ..

Men iallafall , idag har jag faktiskt inte gjort så överdrivet mycket . Fick över mamma och syster på lite fika , sen har Tova faktiskt haft en sur-dag . Det händer i stort sett ALDRIG att hon är arg eller grinig , så idag fick jag känna på det också ! Förmodligen är det lite tänder , det har spruckit igenom lite nu så jag kan förstå henne .. Mina visdomständer gör mig tvärsjuk , så sålänge hon inte blir dålig får man faktiskt vara glad .

Tog en liten eftermiddagspromenad för att få lite ny energi , så vi passade på att leka av oss bland alla löv . Bara det att Tova tyckte allt var så smutsigt idag så hon gick runt och uschade alla löv och pinnar . Sen ville hon inte röra marken när hon skulle resa sig upp efter att hon ramlat för det var också "usch", lillsnobben :)

Försökte få till lite kort på henne , men alla bilder blir såhär . På väg bort , ryggen , eller så får man med henne i ett hörn - alltid på språng ! :)




Strumpräddaren !

2011-10-12 @ 11:50:12
Hittade lösningen på strumpproblemet så nu slipper vi slänga alla strumpor/strumpbyxor som inte har halkskydd !

Klicka på bilden för att komma till hemsidan .

Tovas Nya Mössa !

2011-10-12 @ 08:10:00
Har fått lite förfrågningar om vad det är för mössa Tova har . Den är köpt av mirasmamma och jag älskar mössan , den är helt underbar ! :)

Vill ni köpa en till er lilla så gå in HÄR eller klicka på bilden .





(tidsinställt)

Tisdagsmys .

2011-10-11 @ 20:23:01
Har haft en riktig mysdag idag . Började med en lång morgonpromenad med Tova , och på vägen hem stannade vi till hos mamma/mormor . Där fick jag lite värmande kaffe och Tova tog en macka , sen blev vi kvar ! Vi hann med pannkakslunch med alla tillbehör man kan tänka sig och Tova hade lekrace med sin moster som också kom förbi . På eftermiddagen tog vi en minirunda hem till Felicia och sist men inte minst stannade vi en stund och lekte i lekparken .

Nu på kvällen har vi badat och bara kramats . Har sökt dagisplats nu , så jag har redan börjat få lite separationsångest :) Som tur är finns det många som har så bra och fina saker att säga så jag känner mig ändå lugn . Det Mian sa är något jag tänker på nästan dagligen: "Tycker du om dagis , så kommer Tova tycka om dagis"

Dags att bädda ner sig i sängen och kolla på fotbollen !

Tupparty !

2011-10-10 @ 20:38:01
Hm , det är något konstigt med min blogg . Inlägg hamnar på fel tider , byter namn på rubriken .. Skumt ..

Men men , nu är det äntligen kväll ! Fick fullt upp med mögelsanering i badrummet idag .. Inte konstigt att man inte har kunnat andas ordentligt . Det var insidan av ramen på fönstret , så det var bara en ren slump att jag hittade det . Usch , vidrigt !

Har hunnit med att ha ett tupperwareparty också ! Blev inget inhandlat för min del idag , men de andra hittade en hel del . Men det var kul att bara träffas lite :) Sen kom ju Mia med den snygga benämningen "tuppaholic" , haha !

Nej , känns som att jag inte har något vettigt att komma med . Nu blir det lite rester från tacolunchen - sen sova !

Redo för vintern !

2011-10-10 @ 08:30:00
Blev lite fattigare igår , men nu vet jag att Tova kommer klara sig i vinter . Overall , ullunderställ , mössor och vantar är fixat nu är det bara skorna kvar . Men det tar vi i stan , så det verkligen blir rätt storlek .

 

 


Kvällsshopping .

2011-10-09 @ 21:55:03

Kommer passa Tovan perfekt !

Har myst ner mig i soffan med te och tända ljus . Letar efter de sista vinterkläderna till Tova , men jag hittar ju bara massa annat fint som ska få komma hem och bo i Tovas byrå . Men nu ska jag fokusera på YTTERkläder en stund , det är ju faktiskt det som är det viktiga just nu . Man vet aldrig när snön kommer :)

Söndag .

2011-10-09 @ 16:43:04
Idag har vi inte gjort mer än väntat hem pappa S (som har jobbat daghelg) och bara myst eftersom han har en veckas älgjakt framför sig . Det kommer vara tomt utan honom , men nu får vi sakna varandra ordentligt ! Tycker mest synd om Sonny som måste vara ifrån Tovisen ..

Snart kommer mamma hit och umgås lite , då ska jag passa på att rensa ut lite mer kläder . Känns som att sista 68:an har gjort sitt nu .

Ull !

2011-10-09 @ 09:00:00
Godmorgon !

Eftersom Tova är en sömntuta så passar jag på att leta efter ett bra underställ i ull som hon ska ha i vinter , och när jag tänker på ullunderställ så börjar jag alltid tänka på "mina" barn som jag hade när jag var aupair .. Det var genom deras föräldrar jag fick lära mig hur oslagbart ullunderställ är och det är tack vare dem som Tova får ett rejält ställ :)

Åh vad jag saknar "mina" ungar nu .. Skulle vara så kul att träffa dem , inte för att de skulle komma ihåg mig för lilltjejen var två år och tvillingarna var bara tre månader när jag flyttade till dem .

Jaja , de här grejerna blir det ! (fast byxan och tröjan ska vara röda)

ULLTRÖJAULLBYXORULLBODY

Mobilblogg - Godmorgon ! Här har vi morgon...

2011-10-09 @ 08:59:24

20111009948 (MMS)

Mobilblogg - Godmorgon ! Här har vi morgonmys på hög nivå . Har precis ätit frukost i sängen , och här ligger vi nog kvar en stund till och tittar på tweenies :) Skönt att få upp värmen lite också för det har vart sjukt kallt inatt !

Mobilblogg - Har spenderat förmiddagen med...

2011-10-08 @ 13:05:46

20111008941 (MMS)

Mobilblogg - Har spenderat förmiddagen med lilla familjen Olofsson , blev både lek i lekparken och tårtfika hemma hos dem . Mysigt ! När Tovisen vaknar ska vi ner och handla lite , sen blir det hemmagjord falafel ! :)

Härliga fredag !

2011-10-07 @ 20:35:34
Började dagen med en morgonpromenad med lilla familjen och det började såklart spöregna när vi öppnade porten , men Fia ska ha sitt så det blev en liten runda sen en snabbfika hos mamma . Blev en stund i lekparken på vägen hem , sen började Sonny jobba och då tog vi med oss mamma/mormor och åkte till Gävle .

Nu är det är fredagkväll , Tova sover och Sonny jobbar .. Tråkigt ? Nejdå , det ger mig bara all tid i världen att pilla och dona med allt fint som fick följa med hem från stan idag ! :)

Älskade prinsessa , tack för att du gör oss så lyckliga <3

Hemmaloppis ?

2011-10-06 @ 14:33:46
Hej !

Som ni märkte blev det ingen GI - update igår , men det var bara för att jag och Thessan drog iväg på en klädbytardag/barnloppis . Är inte så jättemycket för att köpa begagnade kläder av okänt folk (familj och vänner går bra) Men jag gjorde faktiskt några fynd ! Hittade ett par helt nya vinterstövlar som jag tänkte ha som extraskor typ hemma hos mamma . Kanon ju , extrauppsättningar kan man ju sprida runt hos mor och farföräldrar så har man fingrejerna hemma och på dagis .

Skulle behöva ha en egen loppis här hemma .. Har massa inredning och kläder som jag vill bli av med , men orkar inte hålla på att åka iväg själv och sälja på loppis . Någon som är intresserad ? :)

Kidnappat barn !

2011-10-05 @ 14:23:44
Blev ingen playdate , för när jag och Tovisen kom hem från vår storhandling så kidnappade hennes moster henne . Så här sitter jag i min ensamhet .. :) Tänkte tvätta lite fönster och laga mat , tråkgöra som Tova förmodligen mer än gärna vill slippa vara med på .

Ska nog ge mig på en korvstroganoff till köttätarna och en paprikagryta till mig . Det är så himla svårt att laga mat åt Sonny och Tova , jag har ju ingen aning om hur det smakar eftersom jag inte klarar av att provsmaka såsen bara för att det är kött i . Men än har de inte klagat , och Tova är så matglad så det är bara att köra på :) På tal om mat så kommer det en GI- update ikväll !

Gammal bild på min underbaring <3

Playdate .

2011-10-05 @ 10:12:43
God förmiddag !

Toppenväder idag igen , så idag väntas en lekdate med Mia och Jonathan ! Så skönt att vara ute och se barnen få rosiga kinder . Älska hösten !

Väntar in ett hemlig paket också , fick erbjudande om att vara testfamilj för en ny grej och det var det ju bara att tacka ja till . Var så pass längesen de hörde av sig , så jag har faktiskt glömt vad det är så det är lite extra spännande :)

Royalfrukost .

2011-10-04 @ 07:55:00
Godmorgon !

Sitter och njuter av en kopp kaffe i lugn och ro framför vakna med the voice . Tova sover fortfarande , kan tänka mig att hon är helt slut efter gårdagen . Började med att åka till Tierp och bli bjudna på frukost och fika på nyöppnade Royal av fina mamma , sen vidare hem till henne och där gjorde mamma och Tova en suverän tacopaj . Sen var det verkligen full fart på lillan heela dagen , hon glömde nästan bort att sova . Sen har ju Sonny och Fia kommit hem efter en helg ute i Sandviken , så Tova var nog tvungen att leka ikapp allt de missat :)

När Tovisen vaknar ska vi åka till Royal och köpa nybakade kanelbullar (det är ju kanelbullens dag) Lika bra att köpa av folk som kan sin sak , kan ju inte skryta med mina bakkunskaper direkt .

Tova igår på Royal .



Barnrum / detaljer .

2011-10-03 @ 22:59:44
Härliga bokstöd , mycket roligare än de "gamla vanliga" .


(tidsinställt)

Drömhuset .

2011-10-03 @ 08:30:00
Sitter och drömmer mig bort på styleroom .. Kan inte bara drömhuset dyka upp nu !? Vet precis hur jag vill ha det , och när jag sitter och klickar i "spar i favoriter" så fattar jag inte hur shabby chick ens kom in i vårt hem . Tur att det är historia nu .

Min kära lillebror och hans tjej är ju ena lyckostar som snart ska sätta igång och inreda deras nya hem precis som de vill . Inte ett dugg avundsjuk , nej nej .

På grund av det så pratas det mycket inredning just nu så jag tänkte visa lite vad jag tycker är fint :)


Här skulle jag ju absolut kunna bo .. :)

Kök vill jag inte ens gå in på , det finns alldeles för många fina .

Däremot barnrum , ni lär gå in HÄR och kolla vilket fint kök den tjejen har i sitt rum . Lite av den här stilen vill jag ha i Tovas rum , bara lite mer lekfullt och ombonat .

 

Nu så .

2011-10-02 @ 14:29:00

20111002913 (MMS)

Nu har hon minsann lärt sig hur man ska göra för att nå längre .

Orättvisor .

2011-10-01 @ 21:32:38
Att det kan vara så orättvist .. En mamma och pappa har precis förlorat sitt barn , en liten tjej sitt syskon .. Har så mycket som jag vill skriva men jag låter bli , för det finns människor som kan vända saker till vad de inte är . Tänker på er .

Tupperwarepremiär .

2011-10-01 @ 21:19:03
Idag har jag och lillälsklingen vart på tupperwareparty för första gången . Jag är ju lite ensamstående den här helgen , så vi passar på att göra "tråkiga tjejgrejer" som vi aldrig hade fått med oss Sonny på . Kul var det , Tova lekte med Charlie och jag fick med mig en riskokare . Perfekt för mig som är värdelös på att göra ris ! Nu äter inte jag ris längre , men nu slippper Sonny och Tova få skitris :)

Hann med en sväng till Felicia och Thomas , sen blev det tacos till middag . Hade laddat upp lite lördagsmys till Tovisen i hennes nya skålar (favoriterna russin och majskrokar) men donnan valde att somna redan halv sex idag ! Panik , men kände ändå att det bara var att låta henne sova för natten , så jag får minsann klara mig själv ikväll . Blir spännande och se om vi går upp mitt i natten sen , eftersom hon somnade två och en halv timme förtidigt ..

Var lite skeptisk först , men när det kommer in en karl som inte ens känner tjejen som håller i det och säger att han verkligen rekommenderar den , då var det ju bara att slå till :)

Heminredning .

2011-10-01 @ 08:44:00
Sådärja ! Börjar väl Oktober med lite heminredning .


Namn: Sandrah
Ålder: 24
Bor: text
Civilstånd:
Sambo
Bloggar om: Hej ! Det är jag som är Sandra , mamma till Tova som kom till oss 100808 och sambo med hennes pappa . Just nu lever jag ett riktigt härligt mammaledigt liv och ni kan följa oss i vår vardag med allt från babysim till våra små äventyr . <