Jag gör slut ..

2011-12-05 @ 20:46:49
.. med bloggen . Jag tänkte fortsätta året ut , men lusten finns inte riktigt . Jag var ju faktiskt tveksam till om jag skulle "vika ut mig" innan jag startade bloggen , men jag gjorde det mycket för min familj och släkt som inte bor nära oss (så det kanske dyker upp en liten blogg för er :))

Så det här är det sista från mig , men vem vet . Jag kanske kommer tillbaka någon dag :) Tack till alla som har lämnat så fina kommentarer och vart till stor hjälp vid mina funderingar !

Lämna gärna en kommentar så jag vet vilka som har hängt med , ni har trots allt vart väldigt anonyma :)

Världens bästa julklappar ..

2011-12-05 @ 20:45:00
Tänk om man bara kunde ge bort sånt HÄR och så var det bra så . Nästa år vill jag börja att ge bort sånna här gåvobevis istället för julklappar till alla vuxna i släkten . Vi byter ju ändå bara pengar med varandra . Alla säger ju ändå att julen är barnens högtid , då ska vi väl lägga pengarna på dem ? Både våra egna och barn i nöd .

I år vet jag att det finns några som absolut inte skulle uppskatta min idé . Men jag har ju ett år på mig att bearbeta dem !

Nu tror väl folk att jag har fått någon knäpp och bara ska hjälpa barn hela tiden , men jag var inne på det här förra året också :) Men vafan , borde inte alla vilja hjälpa till ?

Klicka på bilden för att köpa din egna gåva .

I bilen .

2011-12-05 @ 13:54:23
Har precis vart i Sätra och hälsat på Tovas farmor och nu är vi på väg till Sandviken för att fixa något med köttet .. Stannade till i Valbo för jag var tvungen att köpa en fuskpolo till Tova , men det råkade följa med lite mer än så .. :)

Andra advent & virusprickar ..

2011-12-04 @ 13:07:36
Idag firar vi in andra advent UTAN feber och förkylning ! Det har dock gått över till en jobbig hosta och virusprickar , men det är på rätt väg ! Hon orkar vara vaken mycket längre , och nu sover hon för första gången idag . Trots alla skitgrejer så kämpar hon på och är glad , även om hon har cirka 1 % tålamod just nu .. :)

Såhär ser prickarna ut , någon mer som kan "bekräfta" att det är virusprickar ?

 

Glad tjej trots allt <3

Trött sambo ..

2011-12-03 @ 10:15:00
Här är vad jag hittade häromdagen .. Tror att S var lite trött efter nattskiftet och inte orkade leta fram en tillbringare att göra juicen i ..

God morgon !

2011-12-03 @ 09:11:11
Nu är det verkligen inte roligt att heta Tova .. Förutom feber , hosta och förkylning så har kindtänderna nere börjat komma . Som vanligt blir hon jättedålig när det är tänder på g , så inatt har hon sovit tio minuter i stöten sen vaknat som i kramper nästan . Hållt sig om munnen och sagt ajajaj .. Lilla älsklingen , gör så ont att se henne såhär .. Men det är väl "lika bra" att hon får allt i samma veva .

Idag kommer vi väl göra det vi gjort de senaste dagarna . Mysa, läsa och äta frukt . För nu har det vänt lite med maten , så frukt är det enda som går i ! Ska försöka fixa klart lite mer julklappar också nu när Tova ändå sover , tur att internet finns :)

Ut med det gamla !

2011-12-02 @ 15:38:00
Nu åker den gamla matstolen ut ! Har haft den vita enkla från IKEA , den skulle bara vara tillfällig men det blev lite längre än så .. Så nu får får det flytta in en Stokke Tripp Trapp hos oss !

Nöjd tjej !

2011-12-02 @ 12:34:26
Tova fick en adventskalender av sin mormor imorse :)

Disney on Ice / Petitfashion .

2011-12-01 @ 22:17:24

Är med och tävlar om biljetter till Disney on Ice hos Petitfashion.se !

Där kom en favorit !

2011-12-01 @ 19:12:46
Nu har det hänt ! Har länge sagt att Tova inte verkar bry sig om varken tv:n eller vilka som är med där (förutom tweenies som hon älskar att dansa till) Så hon har ju inte haft någon speciell favoritkaraktär , men nu har hon nog hittat en . Hello Kitty . En figur hon knappt blivit "utsatt" för förutom en jacka , vantar och en minimjukis med henne ..

Hon tycker fortfarande inte om att titta på tv speciell mycket , och de få gångerna hon väl kollar så är ju inte ens Kitty med !

Men nu är allt titty och hon ska gärna säga "titty , mjaauu" . Tror det kanske var handduken Stefan köpte på Lanzarote som triggade igång henne . Man kan väl inte annat än falla för en knallrosa megahandduk med en jättestor söt katt på :)

Så nu håller jag på att lägger en rejäl beställning på Hello Kitty- grejer , det här bland annat ..

Jakten på den perfekta julklänningen ..

2011-12-01 @ 10:39:00
Så var det kanske dags att börja spana efter årets julklänning till Tova ! Förra året hade hon flera stycken , så vi fick byta på henne allt eftersom så vi skulle hinna använda alla .. Men det är ju så kul att köpa sånt ! :)

Har inte hittat "den rätta" än , men någonting härifrån kan det nog bli ..

How To Kiss a Frog
Namn: Sandrah
Ålder: 24
Bor: text
Civilstånd:
Sambo
Bloggar om: Hej ! Det är jag som är Sandra , mamma till Tova som kom till oss 100808 och sambo med hennes pappa . Just nu lever jag ett riktigt härligt mammaledigt liv och ni kan följa oss i vår vardag med allt från babysim till våra små äventyr . <