Plöstligt händer det !

2012-02-09 @ 11:18:57
Idag är jag världens nöjdaste , gladaste och stoltaste mamma ! JAG LÄMNADE EN GLAD TJEJ PÅ DAGIS ! :) Sonny lämnade henne igår och då hade det också vart en glad tjej utan några som helst protester . Men då kände jag att sån tur har väl inte jag .. Men jodå , en glad tjej som gick in till härliga fröknarna så fort hon hade fått av sig kläderna . Åh så bra !

Så det var väldigt lätt att jobba idag . Värre är det att läsa att typ alla har åkt på magsjukan/vinterkräksjukan så nu inbillar jag mig att jag mår illa också .. Blir att hålla sig till vitpepparkorn , som faktiskt alltid har funkat på mig .

Nuu ska jag faktiskt beställa hem lite kläder till Tovan . HM- katalogen låg ju så fint på hallgolvet när jag kom hem , så då laddar jag upp lite inför våren/sommaren ! Ni skulle se beställningshistoriken , och då är det bara HM ..


Mitt lillstora hjärta !
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Namn: Sandrah
Ålder: 24
Bor: text
Civilstånd:
Sambo
Bloggar om: Hej ! Det är jag som är Sandra , mamma till Tova som kom till oss 100808 och sambo med hennes pappa . Just nu lever jag ett riktigt härligt mammaledigt liv och ni kan följa oss i vår vardag med allt från babysim till våra små äventyr . <