Man bor nog rätt bra ändå ..

2011-09-16 @ 21:44:35
Började dagen med en låång och lugn promenad . Det var ju riktigt bra väder också och det dagar som den här som man ser man hur fint man egentligen bor .. Men det gäller väl att njuta av det för snart är det vinter igen :)

Efter promenaden blev det en snabblunch hemma , (tomatsoppa och bulgursallad till mig och Tova fick mormors lövbiffsgryta) sen bar det iväg till Tierp där vi hämtade upp Thessan . Det var så längesen vi sågs , så det var skönt att få lite tid med henne . Ska försöka få in lite träffar med resten av tjejerna nu också .

På tal om vänner .. Det finns en , en som verkligen har visat vad hon går för nu . Vad som betyder något . Att hon kan ljuga om sina närmaste . Vad har du tjänat på det ? Inget , men du har förlorat en hel del ..



lisa

Människan du pratar om förtjänar inte er som vänner! Ni är guld värda allihop, hon är inte ens värd en fjärt i rymden!

Kram på dig <3

2011-09-16 @ 22:48:40



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Namn: Sandrah
Ålder: 24
Bor: text
Civilstånd:
Sambo
Bloggar om: Hej ! Det är jag som är Sandra , mamma till Tova som kom till oss 100808 och sambo med hennes pappa . Just nu lever jag ett riktigt härligt mammaledigt liv och ni kan följa oss i vår vardag med allt från babysim till våra små äventyr . <